Vés al contingut

Notícies

El proper 29 de juny el projecte Descobrim el Segrià organitza una sessió de treball que porta com a títol Descobrim el Segrià: Fem xarxa, fem patrimoni, fem comarca. Construim la xarxa socioeducativa del Segrià. 

Tercera sortida del cicle Descobrim el Segrià 2023 a Vilanova de la Barca, es visitaran els espais de memòria històrica en diferents indrets del poble.
Síntesi de la sortida que es va realitzar el passat 15 d'abril a Alfés amb les mostres d'agraïment a l’Excel·lentíssim Ajuntament d’Alfés pel seu suport i al Sr. Xavier Reñé pel seu guiatge.
Segona sortida del cicle Descobrim el Segrià 2023 a Alfés es visitarà la Timoneda, l'Església Romànica, la Casa de les Doctores i les Peixeres del Riu Set (d'Alfés a Aspa)
Primera sortida del cicle Descobrim el Segrià 2023 al Baix Segre fent una ruta arqueològica en tres elements patrimonials, els jaciments de Genó d'Aitona i, els de Roques de Sant Formatge i Bovalar de Seròs.

L'Ajuntament de Montoliu de Lleida disposa a la seva web d'un mapa elaborat dins la plataforma Instamaps amb el patrimoni del municipi confegit  a partir de la inclusió dels elements patrimonials amb protecció BCIL, així com els inclosos en el Catàleg de béns a protegir o bé en l'Inventari Arqueo

El passat 22 de gener es va fer la presentació del projecte Descobrim el Segrià al Consell d'Alcaldesses i d'Alcaldes de la comarca

Us desitgem unes molt bones festes de part de tot l'equip.

Tanmateix us animem a què descobriu la comarca aquests dies de festes i gaudiu de la cultura i patrimoni que tenim al Segrià!

L'equip del Descobrim el Segrià us desitgem BONES FESTES!

Visita pels espais d'Aitona que durant la Guerra Civil Robert Capa va immortalitzar amb les seves fotografies.
Recull de materials de la II Jornada Pedagògica del projecte Descobrim el Segrià realitzada el 22 d'octubre de 2022 a l'IEI