Vés al contingut
Descobrim el Segrià: FEM XARXA, FEM PATRIMONI, FEM COMARCA

El proper 29 de juny el projecte Descobrim el Segrià organitza una sessió de treball que porta com a títol Descobrim el Segrià: Fem xarxa, fem patrimoni, fem comarca. Construim la xarxa socioeducativa del Segrià. 

La sessió de treball, que es realitzarà a l'Aula Magna de l'IEI a les 18 hores, va dirigida a totes aquelles entitats i associacions de la comarca del Segrià que desenvolupen accions vinculades amb la cultura i que posen en valor el patrimoni de la nostra comarca (està previst fer una nova sessió de treball a la tardor orientada als Ens Locals). 

L'objectiu de la sessió de treball és compartir el projecte Descobrim el Segrià i començar a construir la Xarxa Socioeducativa del Segrià, una xarxa d'entitats, associacions i ens locals que treballi coordinadament per la cultura i el patrimoni segrianenc. 

La sessió és gratuita i oberta a tothom prèvia inscripció en el següent enllaç abans del dia 27 de juny: ENLLAÇ INSCRIPCIÓ

Consulta el cartell de la sessió de treball aquí: CARTELL

El projecte Descobrim el Segrià:

El projecte Descobrim el Segrià és una col•laboració entre el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, els Serveis Educatius del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Des de les tres entitats dinamitzem el Grup de Treball Descobrim el Segrià. L’objectiu principal és donar a conèixer i posar en valor les potencialitats de la nostra comarca des d’una perspectiva històrica, social, cultural, patrimonial i natural. El projecte neix amb una clara vocació extrapolable a altres territoris i de ser altaveu de projectes i/o iniciatives de qualitat que siguin considerades experiències d’èxit en aquest sentit.