Vés al contingut

Entitats de referència

Amb el pas dels anys i l'estat d'abandonament per part de les institucions, la Seu Vella va degradant-se més i més.

L'Associació Cultural Àgora d'Albatàrrec pretén acollir la promoció i formació cultural no elitista, el debat intel·lectual, l'acció científica, literària, d'esbarjo cultural i creatiu amb una orientació ciutadana democràtica, defensora dels drets humans i des d’una opció apolìtica, de solidarita

L'Associació Cultural "Lo Coscoll" és creada per unir les persones d'Alcanó, Alfés i Sunyer, mitjançant la realització d'activitats culturals conjuntes.

El CECS és un grup ampli i divers de persones amb inquietuds culturals, mediambientals i socials que s’ha unit pel seu interès en conèixer i donar a conèixer el Segrià des de diferents àmbits i aspectes.

El Centre d’Interpretació de la Pedra Seca, també conegut per les seves sigles CIPS, és un punt de trobada per a descobrir la tècnica de la pedra seca i gaudir del patrimoni històric i etnològic de Torrebesses.

El front del Segre, durant la Guerra Civil Espanyola, va suportar durant nou mesos el conflicte armat que va afectar directament a la població civil, deixant els pobles destruïts i despoblats en molts casos.

La Fundació Pública Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida és una institució de caràcter cultural que té la seu a l'antic Hospital de Santa Maria.

l Museu d’Arquitectura i Urbanisme Josep Mas Dordal és un equipament cultural que està ubicat en el Col·legi Pitàgores, un edifici situat al carrer Pitàgores, al nord de la vila i al costat mateix de l’escola pública i de la llar d’infants.

El Museu de Lleida és una institució al servei del territori i dels seus habitants, creada mitjançant un conveni signat l’1 d’agost del 1997 en forma de consorci institucional, integrat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació i l’Ajuntament de Lleida, el Consell Comarcal del Segrià i el Bis

El Servei Educatiu del Segrià és un equip multiprofessional format pel Centre de Recursos Pedagògics (CRP), els Equips d’Assessorament i Orientació Psicopedagògica (EAP) i l’Equip de suport i assessorament en Llengua Interculturalitat i Cohesió Social (ELIC).